Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Ortopedi
Ndihma e parë gjatë frakturave

NDIHMA E PARË GJATË FRAKTURAVE Rrezet e para të diellit dhe moti i nxehtë i tërheqin fëmijët e vegjël që ta kalojnë kohën e lirë jashtë shtëpisë. Aktivitetet e tyre më të preferuara janë çiklizmi, rrollerat, luajta me top, vrapimi, por lojërat e tyre shumë shpes...

Kategoritë: