Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Jeton Maxharraj
Jeton Maxharraj Jeton Maxharraj

SË BASHKU, PËR NJË JETË MË TË MIRË

“Dr. Jeton Maxharraj” Lokacionet

Rreth “Dr. Jeton Maxharraj”

Dr. Jeton Maxharraj | Specialist i Radiologjisë

Departamenti i Radiologjisë me në krye Dr. Jeton Maxharraj ofron një gamë të gjerë shërbimesh të radiologjisë, Rentgen, Ultrazë, CT ( Tomografia e Kompjuterizuar , MRI (Rezonanca Magnetike)  diagnostikim të shpejtë dhe të saktë si dhe siguri e trajtim adekuat në ofrimin e shërbimeve radiologjike.

Dr. Jeton Maxharraj, ka përfunduar Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Tiranës. Specializimin në degën e Radiologjisë e përfundoi në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në Prishtinë.

Me pas e përfundoi subspecializimin në Qendrën Klinike Universitare Cerrahpasa në Stamboll, Turqi në Departamentin e Neuroradiologjise Diagnostike dhe Intervente.

Dr. Jetoni gjithashtu ka përfunduar studimet postdiplomike në Mjekësi Ligjore dhe Forenzike në Universitetin e Coimbras në Portugali / OMPF-UN si dhe ka përfunduar trajnime të ndryshme mjekësore në kuadër të KFOR-it Amerikan.

Ligjërues në kongrese dhe konferenca të ndryshme mjekësore me punime të ndryshme të publikuara si autor dhe koautor si dhe ka ndjekur shume trajnime dhe seminare brenda dhe jashtë vendit duke qenë kështu i përkushtuar në edukimin e vazhdueshëm profesional.

Dr. Jetoni nga viti 2011 deri ne vitin 2022 ka punuar si udhëheqës dhe specialist i radiologjisë në Spitalin “Aloka”, në Prishtinë, për të vazhduar tani e tutje eksperiencën e vet profesionale në Spitalin Olive.

Shërbime të Ofruara

Radiologji
Radiologji 31 Shërbim(e)
Rezonancë Magnetike
MRI-Zemrës
MRI-Kokë
MRI-Angio Kokë
MRI-Tractography
MRI-Spectroscopy
MRI-Qafe me inde te buta
MRI-Angio Qafë (Carotideve)
MRI-Cervikale
MRI-Torakale
MRI-Lumbalo Sakrale ( L/S )
MRI-All Spine ( unazat e shpines komplet )
MRI-Thorax ( mushkëritë )
MRI-Abdomen ( barkut )
MRI-Enterography
MRI-MRCP
MRI-Pelvikut
MRI-H/S ( humero scapularis )
MRI-Humerusit
MRI-Cubiti ( bërrylit )
MRI-Radiusit/Ulnes ( parakrahut )
MRI-R/C ( radio/carpal )
MRI-Dorës
MRI-C/F ( kukave )
MRI-Femurit
MRI-Gjurit
MRI-Cruris
MRI-T/C ( talo/cruralis )
MRI-Tendini Achilit
MRI-Këmbes
MRI-All Body

Specializime

Gjuhët

Anëtarësimet

  • Oda e Mjekëve të Kosovës
  • Shoqata e Kosovës për Neuroshkencë

Regjistrimi

  • 4461

“Dr. Jeton Maxharraj” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: