Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Doktorët
 3. Valon Krasniqi

“Dr. Valon Krasniqi” Lokacionet

Rreth “Dr. Valon Krasniqi”

 • Konsultimet përmes telefonit
 • Vizita mjekësore në shtëpi

Shërbime të Ofruara

Doktor i Mjekësisë*
Doktor i Mjekësisë* 3 Shërbim(e)
Konsulta Mjekësore
Vizitë Mjekësore €15.00
Vizitë Mjekësore në Shëpi €20.00

Eksperiencë

 • Doktori i Mjekësisë Spitali Aloka
 • Doktor i Mjekësisë ( 2022 - 2023 ) Premium Hospital
 • Doktor i Mjekësisë ( 2023 - I Pranishëm ) Spitali Olive

Edukimi

 • Doktori i Mjekësisë Fakulteti i Mjekësisë-Universiteti i Prishtinës

Specializime

Anëtarësimet

 • Oda e Mjekëve të Kosovës
 • Shoqata e Kosovës për Neuroshkencë

Regjistrimi

 • 5019

“Dr. Valon Krasniqi” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Cilat janë pakënaqësitë që do të keni kur të lini duhanin?
Valon Krasniqi Valon Krasniqi
Përse kemi veshtirësi në lenien e duhanit?
Valon Krasniqi Valon Krasniqi
Duhani dhe efektet e dëmshme të tij
Valon Krasniqi Valon Krasniqi
 • Shpërndaje Profilin: