Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Këshilla
Omega-3, acidet yndyrore kaq të dobishme për shëndetin

Acidet yndyrore ofrojnë shumë përfitime shëndetësore për trupin dhe trurin. Në fakt, pak dietologë kanë studiuar tërësisht acidet e ngopura omega 3. Këtu janë 9 përfitime shëndetësore të acideve të ngopura omega 3 të pranuara edhe nga shkenca.  1. Acidet Omega 3...

Kategoritë: 
Si ta kuptoni dhe çfarë të bëni kur fëmija ka parazitë?

Shenjat dalluese që fëmija ka parazitë janë: Lëkura e kokës që kruhet vazhdimisht, skuqje dhe acarim veçanërisht tek rrënjët e flokëve rreth fytyrës dhe pas veshëve. Vënie re e parazitëve që lëvizin nëpër flokë ose e vezëve të parazitëve (thërrizave). Për...

Kategoritë: