Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Neurokirurgji

3 përshtatje u gjetën

Armend Agolli Armend Agolli

Dr. Armend Agolli

  • Neurokirurg
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
Agon Mekaj Agon Mekaj

Prof. Ass. Dr. Agon Mekaj

  • NEUROKIRURG
  • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 8 24/7 në dispozicion