Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Doktorët
 3. Agim Krasniqi

“Prof. Dr. Agim Krasniqi” Lokacionet

Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 1 E Hënë - E Premte 08:00-20:00 | E Shtunë 08:00 – 19:00| E Dielë 09:00 – 19:00
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 8 24/7 në dispozicion

Rreth “Prof. Dr. Agim Krasniqi”

Prof. Asoc. Dr. Agim Krasniqi | Kardiolog Invaziv

 Përvoja profesionale në Kardiologjinë Invazive

Që nga viti 2001 kam filluar të mirrem më kardilogji intervencionale, në fillim si specializant në Institutin e Semundjeve Kardiovaskulare dhe transplatimit të zemrës në Iasi Rumani më përkushtim në kardiologjinë Intervencionale më pas kam perfekcionuar dhe në qendra tjera në Institutin e zemrës në Timisoara Rumani, dhe në Institutin e Semundjeve Kardiovaskulare “Funden” Bukuresht Rumani.

Nga viti 2008 në QKUK në Klinikën e Kardiologjisë dhe Kardiokirurgjisë në Prishtinë

Mbi 6000 intrevenime intervencionale (koronarografi dhe stentime – vendosje të stenteve)

Më 24.04.2014 Prof. Dr. Agim Krasniqi së bashku më koleget e tij realizojnë për herë të parë në QKUK- Klinikën e kardiologjisë stentimin e parë tek pacientet më Infarkti akut të miokardit, ku dhe pas disa muajsh filluam po në atë vite (2014) për hërë të parë trajtimin e pacienteve më infarkt akut të miokardit 24 orë.

KORONAROGRAFI   DHE STENTIM (vendosje e stentave) me përvojë pune 20 vjeqare mbi 6000 intervenime!

 

ORARI
Prof. Asoc. Dr. Agim Krasniqi QKUK – Prishtinë Pliklinika Rezonanca – Pejton – Prishtinë
E Hënë 07:00 – 13:00 16:30 – 19:00
E Martë 07:00 – 13:00 16:30 – 19:00
E Mërkurë 07:00 – 13:00 16:30 – 19:00
E Enjte 07:00 – 13:00 16:30 – 19:00
E Premte 07:00 – 13:00 16:30 – 19:00

Shërbime të Ofruara

Kardiologji
Kardiologji 5 Shërbim(e)
Vizitë Kardiologjike
Ekokardiografi
Ergometri
Monitorim i EKG 24 orë (Holter EKG)
Monitormi i shtypjes së gjakut 24 orë
Kardiologji Invazive
Kardiologji Invazive 3 Shërbim(e)
Koronarografi
Stentim

KORONAROGRAFI DHE STENTIM (vendosje e stentave) me përvojë pune 20 vjeqare mbi 6000 intervenime!

Angiografi e arterieve periferike

Eksperiencë

 • Kardiolog ( 2004 - I Pranishëm ) QKUK - Në Klinikën Interne - repartin e Kardiologjisë

  Në vitin 2004 jam punësur në QKUK- Klinikën Interne -repartin e Kardiologjisë ku punoj dhe tani e më tutje

 • Kardiolog Invaziv ( 2007 - I Pranishëm ) QKUK - Në Klinikën e Kardiologjisë në departamentin e Kardiologjis Invazive

  Nga vitin 2007 punoj në departamentin e Kardiologjis Invazive – Klinikën e Kardiologjisë pranë QKUK në Prishtinë, deri me tani kam realizuar rreth 6000 intervenim - koronarografi dhe stentime

 • Ligjerues ( 2008 - I Pranishëm ) Universiteti i Shkencave Mjekësore – Rezonanca - Prishtinë - Kosovë, 2008

  Nga viti 2008 pronohem si ligjerues në Universitetin e Shkencave Mjekësore –Rezonanca për lendën Mjekësi Interne – Kardiologji

 • Kardiolog - Kardiolog Intervent QKUK- Klinikën e Kardiogjise me Kardiologji invazive

  Kardiolog - Kardiolog Intervent në QKUK- Klinikën e Kardiogjise me Kardiologji invazive

 • Profesor asocuar Kolegjin e Shkencave Mjekësore Rezonzonca dhe në polikliniken Rezonanca

  Profesor asocuar në Kolegjin e Shkencave Mjekësore Rezonzonca dhe në polikliniken Rezonanca

Edukimi

 • Shkollën e Mesme të Mjekësisë Prishtinë - Kosovë, 1988

  Shkollën e mesme: Në shkollën e mesme Mjekësore në Prishtinë në vitin 1988

 • Fakultetin e Mjekësisë Iasi - Rumani,1996

  Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë “Gr.T. Popa” në Iasi-Rumani në vitin 1996

 • Kardiologji Invazive Timisuara - Rumani, 2001

  Në vitin 2001 kursin për formimin dhe ngritjën profesionale në Kardiologji Invazive në Institutin e Sëmundjeve Kardiovaskulare në Timisuara - Rumani

 • Specializimin e Kardiologjisë Iasi-Rumani, 2002

  Specializimin e Kardiologjisë - Kardiologjisë Interventionale në Institutin e Semundjeve Kardiovaskulare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iasi – Rumania në vitin 2002

 • Ngritje profesionale në Ekokardiografi Cluj Napoca - Rumani, 2002

  Në vitin 2002 –kurset për përfekcionim dhe ngritjën profesionale në Ekokardiografi, në Institutin e zemrës "Niculae Stancioiu" Cluj Napoca Rumani

 • Doktoraturën Iasi - Rumani, 2003

  Doktoraturën në leminë Mjekësisë Interne-Kardiologji në Universitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë “Gr.T. Popa” në Iasi-Rumani në vitin 2003 më temen “Effects arrhythmogenic and cardiodepresive of ethanol”.

 • Çertifikuar në Kardiologji Invazive Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë ”Carol Davila” - Bukuresht – Rumani, 2007

  Në vitin 2007 marr Çertifikatën në Kardiologjin Invazive në Universitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë ”Carol Davila” - Institutin e Semundjeve Kardiovaskulare në Bukuresht – Rumani.

 • Trajnim në Elektrofiziologji Instituti i Semundjeve Kardiovaskulare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iasi – Rumani, 2010

  Në vitin 2010 kam ndjekur trajnimin në lemin e Elektrofiziologjisë në Institutin e Semundjeve Kardiovaskulare “Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iasi – Rumania

 • Profesor asistent Për lendën Mjekësi Interne- Kardiologji

  Në vitit 2014 zgjidhem Profesor asistent për lendën Mjekësi Interne- Kardiologji

 • Profesor asocuar Për lendën Mjekësi Interne- Kardiologji

  Në vitit 2017 zgjidhem Profesor asocuar për lendën Mjekësi Interne- Kardiologji ku dhe jam duke punuar dhe tani.

Regjistrimi

Galeri

“Prof. Dr. Agim Krasniqi” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
 • Shpërndaje Profilin: