Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Fëmijët
Si ta kuptoni dhe çfarë të bëni kur fëmija ka parazitë?

Shenjat dalluese që fëmija ka parazitë janë: Lëkura e kokës që kruhet vazhdimisht, skuqje dhe acarim veçanërisht tek rrënjët e flokëve rreth fytyrës dhe pas veshëve. Vënie re e parazitëve që lëvizin nëpër flokë ose e vezëve të parazitëve (thërrizave). Për...

Kategoritë: 
Shqetësimet e dhëmbëve të parë te fëmijët

Rekomandime nga pediatri për shqetësimet e dhëmbëve te parë te fëmijët. Të gjithë fëmijët janë të ndryshëm. Ashtu janë edhe simptoma që ata kanë me daljen e dhëmbëve të parë. Disa prej tyre mund ta kalojnë këtë periudhë pa simptoma të veçanta, të tjerë mund të...

Kategoritë: 
Diarrea (barkëqitja)

Çfarë është diarrea? Diarrea, jashtëqitja e ujshme që ndodh më shumë se tre herë në ditë, është një problem i shpeshtë i cili zakonisht ndalon vetë pa asnjë trajtim të veçantë. Megjithatë diarreja e zgjatur në kohë mund të jetë shenjë e ndonjë problemi serioz. Njerëzit me diarre...

Kategoritë: