Kërkim
i Avancuar
 1. Fillimi
 2. Doktorët
 3. Mjekësi Interne

9 përshtatje u gjetën

Besim Morina Besim Morina

Dr. Besim Morina

 • Internist-Pulmolog
 • 2 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht 2 Vota Duke Filluar nga €20.00 Sot në dispozicion
Daut Gorani Daut Gorani

Dr. Daut Gorani

 • Dr. sci. med. Kardiolog
 • 0 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Duke Filluar nga €20.00 Nuk është në dispozicion
Vushtrri Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion
Gjakovë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion
Drita Berisha Drita Berisha

Dr. sci. med. Drita Berisha

 • Gastroenterologe
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë 0 Vota Nuk është në dispozicion
adds
Bekim Palushi Bekim Palushi

Dr. Bekim Palushi

 • Internist
 • 0 Përshtypjet
Gjermani 0 Vota Nuk është në dispozicion
Luljeta Luzha Sadriu Luljeta Luzha Sadriu

Dr. Luljeta Luzha Sadriu

 • Gastroenterologe
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Nuk është në dispozicion
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 8 24/7 në dispozicion
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion