Kërkim
i Avancuar
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

 • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

Doktorët në Bord

Luljeta Luzha Sadriu Luljeta Luzha Sadriu

Dr. Luljeta Luzha Sadriu

 • Gastroenterologe
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Lulzim Hoti Lulzim Hoti

Dr. Lulzim Hoti

 • Specialist i Mjekësisë Emergjente
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Kujtim Ukeperaj Kujtim Ukeperaj

Dr. Kujtim Ukeperaj

 • Kirurg i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Naser A. Gjonbalaj Naser A. Gjonbalaj

Dr. Naser A. Gjonbalaj

 • Radiolog
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Nexhmi Hyseni Nexhmi Hyseni

Prof. Dr. Nexhmi Hyseni

 • Kirurg dhe Urolog i Fëmijëve
 • 0 Përshtypjet
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Sot në dispozicion
Besim Morina Besim Morina

Dr. Besim Morina

 • Internist-Pulmolog
 • 2 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht 2 Vota Duke Filluar nga €20.00 Sot në dispozicion
Daut Gorani Daut Gorani

Dr. Daut Gorani

 • Dr. sci. med. Kardiolog
 • 0 Përshtypjet
Hën, Mar, Mër, Enj, Pre 0 Vota Duke Filluar nga €20.00 Sot në dispozicion

Rreth “SHSKUK”

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

Qendra Klinike Universitare e Kosovës

Qendra Klinike Universitare e Kosovës ka filluar punën në dhjetor të vitit 1958, fillimisht me emrin Spitali i Prishtinës, deri në  vendimin për themelimin e Fakultetit të Mjekësisë së Universitetit të Prishtinës, më 17 qershor 1969, kurse më 7.11.1973, Fakulteti i Mjekësisë, bashkohet me Spitalin e Prishtinës, si Organizatë e Punës së Bashkuar. Prej 29 dhjetorit 1977, deri më 1991, ka vepruar  si Organizatë punuese e Fakultetit të Mjekësisë.

Nga  muaji Qershor i vitit 1999,  merr emrin QKUK.  Përveç veprimtarisë shëndetësore, në QKUK, ofrohet edhe  veprimtaria arsimore dhe ajo kërkimore- shkencore.  QKUK, organizohet në klinika, institute, qendra, shërbime dhe  njësi administrative.

SHSKUK

SHSKUK është formuar sipas Ligjit për Shëndetësi nga Qeveria e Republikës së Kosovës, përderisa Statuti i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës është miratuar në mbledhjen e 148 të Qeverisë së Republikës së Kosovës, me vendim nr. 05/148, datë 11.09.2013. Formimi i SHSKUK është e saktësuar në nenin 60 të Ligjit për Shëndetësi. Në paragrafin e parë të këtij neni, theksohet se Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës themelohet si institucion autonom dhe i pavarur publik shëndetësor, me rëndësi të veçantë publike, me seli në Prishtinë. SHSKUK përbëhet nga institucionet e nivelit dytësor dhe tretësor të kujdesit shëndetësor në sektorin publik të shëndetësisë.

 

Shërbime të Ofruara

Alergologji & Imunologji
Alergologji & Imunologji 1 Shërbime
Anesteziologji
Anesteziologji 1 Shërbime
Dermatologji
Dermatologji 1 Shërbime
Endokrinologji
Endokrinologji 1 Shërbime
Fiziatri me Rehabilitim Fizikal
Fiziatri me Rehabilitim Fizikal 1 Shërbime
Gastroenterologji
Gastroenterologji 1 Shërbime
Gjenetikë Mjekësore
Gjenetikë Mjekësore 1 Shërbime
Hematologji
Hematologji 1 Shërbime
Kardiologji
Kardiologji 1 Shërbime
Kardiokirurgji
Kardiokirurgji 1 Shërbime
Kardiologji Invazive
Kardiologji Invazive 1 Shërbime
Kirurgji e Përgjithshme
Kirurgji e Përgjithshme 1 Shërbime
Kirurgji Abdominale
Kirurgji Abdominale 1 Shërbime
Kirurgji e Fëmijëve
Kirurgji e Fëmijëve 1 Shërbime
Kirurgji Maksilofaciale
Kirurgji Maksilofaciale 1 Shërbime
Kirurgji Plastike
Kirurgji Plastike 1 Shërbime
Kirurgji Vaskulare
Kirurgji Vaskulare 1 Shërbime
Mjekësi Emergjente
Mjekësi Emergjente 1 Shërbime
Mjekësi Interne
Mjekësi Interne 1 Shërbime
Mjekësi Nukleare
Mjekësi Nukleare 1 Shërbime
Nefrologji
Nefrologji 1 Shërbime
Neonatologji
Neonatologji 1 Shërbime
Neurokirurgji
Neurokirurgji 1 Shërbime
Neurologji
Neurologji 1 Shërbime
Obstetrikë & Gjinekologji
Obstetrikë & Gjinekologji 1 Shërbime
Oftalmologji
Oftalmologji 1 Shërbime
Onkologji
Onkologji 1 Shërbime
Ortopedi
Ortopedi 1 Shërbime
Otorinolaringologji
Otorinolaringologji 1 Shërbime
Patologji
Patologji 1 Shërbime
Pediatri
Pediatri 1 Shërbime
Psikiatri
Psikiatri 1 Shërbime
Psikologji Klinike
Psikologji Klinike 1 Shërbime
Pulmologji
Pulmologji 1 Shërbime
Radiologji
Radiologji 1 Shërbime
Reumatologji
Reumatologji 1 Shërbime
Stomatologji*
Stomatologji* 1 Shërbime
Urologji
Urologji 1 Shërbime

Galeri