Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Oftalmologji

3 përshtatje u gjetën

Dafina Goranci Rexhbeqaj Dafina Goranci Rexhbeqaj

Dr. Dafina Goranci Rexhbeqaj

  • Oftalmologe
  • 0 Përshtypjet
Prizren 0 Vota Nuk është në dispozicion
SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die 24/7 në dispozicion