Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Naser A. Gjonbalaj

“Dr. Naser A. Gjonbalaj” Lokacionet

SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion

Rreth “Dr. Naser A. Gjonbalaj”

Shërbime të Ofruara

Radiologji
Radiologji

Specializime

Gjuhët

Regjistrimi

“Dr. Naser A. Gjonbalaj” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: