Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Kujtim Ukeperaj
Kujtim Ukeperaj Kujtim Ukeperaj

Dr. Kujtim Ukeperaj

  • Kirurg i Fëmijëve
  • 0 Përshtypjet

“Dr. Kujtim Ukeperaj” Lokacionet

SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion

Rreth “Dr. Kujtim Ukeperaj”

Shërbime të Ofruara

Kirurgji e Fëmijëve
Kirurgji e Fëmijëve

Specializime

Regjistrimi

“Dr. Kujtim Ukeperaj” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: