Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Luljeta Luzha Sadriu

“Dr. Luljeta Luzha Sadriu” Lokacionet

SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion

Rreth “Dr. Luljeta Luzha Sadriu”

Shërbime të Ofruara

Mjekësi Interne
Mjekësi Interne
Gastroenterologji
Gastroenterologji

Regjistrimi

“Dr. Luljeta Luzha Sadriu” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: