Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Lulzim Hoti
Lulzim Hoti Lulzim Hoti

Dr. Lulzim Hoti

  • Specialist i Mjekësisë Emergjente
  • 0 Përshtypjet

“Dr. Lulzim Hoti” Lokacionet

SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion

Rreth “Dr. Lulzim Hoti”

Shërbime të Ofruara

Mjekësi Emergjente
Mjekësi Emergjente

Specializime

Regjistrimi

“Dr. Lulzim Hoti” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Asnjë artikull nuk është postuar ende.
  • Shpërndaje Profilin: