Kërkim
i Avancuar
  1. Fillimi
  2. Doktorët
  3. Besim Morina
Besim Morina Besim Morina

Dr. Besim Morina

  • Çmimi Fillestar: €20.00
  • 2 Përshtypjet

“Dr. Besim Morina” Lokacionet

SHSKUK SHSKUK

SHSKUK

  • Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 7 24/7 në dispozicion
Prishtinë Hën, Mar, Mër, Enj, Pre, Sht, Die Doktorët në Bord: 1 24/7 në dispozicion

Rreth “Dr. Besim Morina”

Dr. Besim Morina është Internist-Pulmolog dhe merret me diagnostifikimin dhe trajtimin e sëmundjeve të frymëmarrjes. Ai punon në QKUK dhe Spitalin ALOKAPrishtinë. Ai ligjëron në Fakultetin e Mjekësisë dhe Kolegjin AAB.

Shërbime të Ofruara

Alergologji & Imunologji
Alergologji & Imunologji
Pulmologji
Pulmologji
Mjekësi Interne
Mjekësi Interne

Regjistrimi

“Dr. Besim Morina” Përgjigjet

Asnjë konsultim online.

Artikujt

Alergjitë, astma dhe bronkiti
Besim Morina Besim Morina
Kombinimi i dy dozave të vaksinave nga prodhues të  ndryshëm jep imunitet të mirë
Besim Morina Besim Morina
  • Shpërndaje Profilin: